JAG LEVER

Well, jag har ganska mycket att göra om dagarna. Jobbar typ varje dag. Har tagit körkort så kör ganska mycket bil nu, haha. Sen så är Andreas är och jag njuter av att det är sommar. Nästa vecka blir det att jobba och sedan PIP! Är faktiskt sjukt taggad, ska bli kul att inte jobba några dagar och bara få ha kul. Har varit i Göteborg över en dag osckå med min syster.
 

16/6 2013

(Min pojkvän är i New York just nu och skickade bild på det han köpt till mig änsålänge, han skrev att han skulle köpa mycket mera, gissa vem som är överlycklig just nu?
Började och jobba igår. Idag så har jag bara varit hemma och städat mitt rum faktiskt. Såg ut som en jävla bombnedslag så kände att jag behövde städa lite. Det har tagit mig hela dagen.. Nu ligger jag iallafall i sängen och ska snart sova tror jag. Börjar jobba 10.30 imorgon och slutar 15.00. Sen får jag se vad resten av dagen bjuder på. Hoppas ni alla har ett grymt sommarlov! 
 

Tappra hjältar

Ni är några tappra hjältar som fortfarande kollar in min blogg även fall jag för tillfället suger på att blogga. Men jag känner att det är inge roligt att bara blogga med mobilbilder och jag har tappat bort min kameraladdare så kan inte ta kort.. Men ska försöka leta reda på den. Så jävla sugen på att dra igång fotandet igen. Så hoppas jag hittar den!